Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Polaris Sawtooth 200 Specifikationer

Polaris Industries är en känd amerikansk tillverkare av fyrhjulingar, snöskotrar och motorcyklar genom sitt dotterbolag Victory Motorcycles. Företaget grundades 1954, med framtagningen av snöskotrar och förgrenar sig som tiden gått vidare. Polaris Sawtooth, tillgängligt endast nya under 2006 och 2007, infördes som en nybörjar sport ATV, med ett antal funktioner som gör det lätt att rida och spännande för nybörjare. Som en ATV är Sawtooth bättre lämpade för nöje-ridning än arbete som en off-road utility vehicle. Motor

2007 Sawtooth har en luftkyld 196 cc fyrtakts encylindrig motor, utrustad med en 22 mm Keihin VM förgasare. Denna motor har elstart, med en kick-start backup-system. Den kompressionsförhållande av denna motor är 9,2 till en.
Transmission & Drive

2007 Polaris Sawtooth 200 är utrustad med en automatisk växellåda medföljer omvänt. Den primära drivkraften levereras till bakhjulen med hjälp av en axel enhet. Till skillnad från många ATV, behöver Sawtooth inte någon form av fyrhjulsdrift kapacitet.
Fjädring & Brakes

framhjulen på Sawtooth är utrustade med oberoende dubbel A-arm suspension, med sju inches av resor. Bakhjulen är utrustade med svängarm fjädring, med 6,5 inches av resor. Framhjulen använder dubbla hydrauliska skivbromsar, medan bakhjulen använder trumbromsar.
Mått & Kapacitet

Sawtooth är 65 inches lång, 42 inches bred och 42 inches hög. Den har en sitthöjd på 32 inches och en hjulbas på 45 inches. Den Sawtooth rensar marken på 5,7 inches och har en torrvikt på 425 £ Den främre rack rymmer totalt £ 44,97, och den bakre rack rymmer £ 70,1 Bränsletanken rymmer högst 2.8 liter vanlig, blyfri bensin. Den Sawtooth är kan bogsera £ 299,8 Denna cykel är utformad för att säkert transportera en enda ryttare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103077.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.