Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Yamaha Bruin Specifikationer

The Yamaha Bruin 350 är en all-terrain fordon (ATV) som var tillverkats i 2006. Under 2007, ersattes den av den Yamaha Grizzly 350. Det är en fyra-wheel drive fordonet. Den Bruin 350 i inte gata lagliga i områden som förbjuder andra ATV användning på roadways. Den är främst utformad att korsa terräng där det inte finns några asfalterade roadways tillgängliga. Engine Specifikationer

The Yamaha Bruin 350 har en 358cc fyra-taktsmotor med en automatisk växellåda. Denna motor använder en enda överliggande kamaxel. Den har en air-och oljekylare med en inbyggd-in fläkt. Den komprimering hastigheten är 9.2:1. Den huvudsakliga startsystemet är elektrisk. Ett backup-pull-system kan användas för för att starta motorn om det elektriska systemet misslyckas. Den Motorn matar in i en Yamaha Ultramatic V-Belt transmission.


Fjädring-och Bromsar

Den främre suspensionen på den Yamaha Bruin 350 är en oberoende dubbel triangellänkar. Den bakre suspensionen är en swing arm. Båda suspensioner har fem-sätt förspänning justering. Dubbla hydrauliska skivor används för den främre bromssystemet. Fullt förseglade fat används för de bakre bromsarna.



Body Specifikationer

The Yamaha Bruin 350 är 78.1 inches lång, 42.7 inches bred och 44.1 inches tall. Den sitsen är 32.6 inches ovanför marken. The markfrigången, den avståndet mellan marken och den lägsta punkten av kroppen, är 9.7 inches. The Hjulbasen, den avstånd från centrum av den främre däcket till centrum av den bakre däckets, är 48.5 inches. Den Bruin 350 väger 536 pounds när den bränsletanken är tom. Den Bränsletanken kan inneha 3.8 gallons.


Andra Specifikationer

The Bruin 350 har två ställ för förvaring. Den främre rack kan bära en last av 88 pounds. Den bakre rack kan bära en last av 176 pounds. Denna ATV är kapabel av bogsering upp till 1102 pounds av tyngd. Den huvudsakliga belysningen kommer från två 30-watts Krypton multireflector strålkastare. Två 5-watts bromsljus är på bakre delen av fordonet.




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102853.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.