Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur Justera Carb på en Edlebrock

Du kan justera förgasaren på Edelbrock med bara en skruvmejsel och en varvräknare. Den Edelbrock förgasaren har två guldfärgade, tomgång blandning skruvar, på framsidan av förgasaren, med fjädrar bakom skruvskallarna för att ge spänning på skruven. Den optimala inställningen för denna förgasaren är mellan 550 och 650 rpm. Båda tomgång blandning skruvar måste ställas samma för att uppnå optimal prestanda från din motor. Saker du behöver
skruvmejsel
Varvräknare
Visa fler instruktioner
1

bort luftrenaren från toppen av Edelbrock förgasaren. Lokalisera de två lediga blandning skruvar på framsidan av förgasaren, strax nedanför namnskylten. Vrid båda skruvarna medurs med en skruvmejsel tills de är helt stängda utan över-åtstramning.
2

Justera båda skruvarna genom att vrida dem 2 1/2 hela varv moturs och starta motorn. Låt motorn värmas upp tills choke luckan öppnar upp hela vägen in i förgasaren.
3

Placera en ledningstråd på varvräknaren på den negativa posten tändspolen och bifoga andra ledningstråd till fordonsramen. Justera båda tomgång blandning skruvar, omväxlande fram och tillbaka tills de både läsa mellan 550 och 650 rpm på varvräknaren.
4

Vrid båda skruvarna en sista gång medsols ett kvarts varv och ta bort varvräknare från motorn. Placera tillbaka luftrenaren på toppen av förgasaren och stäng av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102699.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.