Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Vad är kostnaden för en låt upp för min bil?

Många människor automatiskt känns som om de är i underläge så fort de går in i en mekaniker butik. Därmed undviker de ofta få tune-ups eller annat arbete som gjorts så länge som möjligt. Tyvärr visar detta ofta ett litet problem i en stor och dyr. Få regelbundna tune-ups kan hålla bilen igång tillförlitligt. Frekvens

Styling scheman varierar beroende på bil. De flesta bilar tillverkade efter 1980 behöver inte en traditionell tune-up men de behöver regelbundet underhåll. Instruktionsboken för en bil kommer vanligtvis beskriva bästa underhållsplan för den bilen. Dessutom har de flesta bilar dra nytta av en 30.000: -, 60.000 -. Och 90.000 mil underhåll
Kostnad

Kostnaden för en tune-up varierar kraftigt baserat på plats är mekaniker och vilket arbete som görs. En mycket grundläggande service kan kosta så lite som $ 30 till $ 50 från 2010. Ett återförsäljaravtal tune-up för en 90.000-mil checkup, till exempel, kan köra allt från $ 250 till $ 1000.
Hur får man en bra affär


Det bästa sättet att få en bra affär på en tune-up är att ringa flera olika verkstäder och fråga hur mycket de tar betalt. Vissa butiker betalt per timme, medan andra kommer att ta betalt för det arbete som faktiskt görs. När du citerade ett pris, vara säker på att du förstår vilken typ av arbete som priset täcker.
Hitta en pålitlig mekaniker

Många människor kämpar för att hitta en pålitlig mekaniker . Ett sätt att hitta en bra mekaniker är att be om rekommendationer från vänner. Ett annat sätt är att leta efter en mekaniker som är certifierad av ASE Blue Seal Shop. ASE står för Automotive Service Excellence och denna byrå intygar högkvalitativa mekanik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102499.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.