Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur Tune Weber Förgasare

Förgasaren av en bil är platsen där bensinen som förångas i motorn kombineras med luft för att skapa explosionen inneboende i förbränningsmotorn, vilket gör att bilen att flytta. Precisionen i förgasaren styr är vad som påverkar resultatet för din bil, och detta kan justeras genom ett tuning förfarande. Weber förgasare har lätt att anpassa tuning kontroller så att du kan fullända din körupplevelse utan specialverktyg eller erfarenhet. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Slå på bilen att starta motorn, och pop huven på bilen så att du kan komma åt förgasaren .
2

Spänn inaktiv blandning skruven tills du hör att motorn är att dö ner eller försvagas. Den blandning skruven är den ena ligger på förgasaren, på den nedre högra sidan.
3

Lossa blandning skruven tills du hör motorn på sin rätta hastighet, och gör ytterligare en halv vrid på skruvmejseln efter att ha hört bra ljud. Denna tur kommer att göra att motorn låter sämre igen.
4

Dra åt skruven tills motorn låter sin friskaste och mest robusta. Du kan lossa det något om du överdriva friskaste ljudet.
5

Flytta till tomgångsskruven, som ligger upp och till vänster om blandningen skruven. Dra åt denna skruv ett halvt varv och stannar.
6

Gör en fjärdedel-sväng justeringar av tomgångsskruven tills motorn uppnår mellan 900 och 1000 RPM. Oavsett vilken hastighet som känns bäst på din bil är den rätta för dig.
7

Kontrollera inaktiv blandning skruven igen när du har ställt in hastigheten skruven. Följ samma procedur som tidigare tills motorn låter så snabb och stark som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102465.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.