Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man klarar Smog Med en motor Swap i Colorado

Utsläpp tester, eller smog test, utförs av företag för Department of Motor Vehicles. Genom att testa utsläppen, eller de föroreningar som släpps ut från motorfordon, kan regeringen besluta om en bil uppfyller miniminormer för miljön. I Colorado, de miniminormer för miljön beror på vad länet du bor och arbetar i. Om du bor eller arbetar i Boulder, Denver, Jefferson, Broomfield, Douglas Adams eller Arapaho county, måste bilen passera en förbättrad smog test. Vissa platser i Weld, Larimer och El Paso län kräver grundläggande tester. Instruktioner
1

Förvandla din bil på. Titta och se om det finns en hel del rök kommer ur din avgasröret. Det är normalt för din bil för att få lite ånga kommer ut ur avgasröret under kalla dagar, men inte att ha ett moln av rök som kommer ut när du startar eller kör den.
2

krypa under din bilen och leta reda på avgasröret. Titta längs röret för att se om det finns några sprickor eller hål. Att ha ett avgas läckage kommer att göra det svårare för din bil för att klara utsläppen tester.
3

Leta efter en katalysator längs avgasröret. Omvandlaren bidrar till att minska de föroreningar som frigörs från fordonet genom att bränna någon av luft-bränsleblandning som kan ha släppts från motorn in i avgassystemet. Att ha en katalysator är ett krav på både grundläggande och förbättrade tester i Colorado.
4

Se till att din utbytesmotor har all utsläppen utrustning som kom på det från början. Om du använde en låda motor, kom det från fabriken med utsläpp utrustning kopplad till sig. Kontroll av utsläpp utrustning är speciellt viktigt om du har köpt den motor som används eller från en privat fest eftersom utsläppen utrustningen kunde ha tagits bort innan ditt köp.
5

Ta bilen till en verkstad som kan ställa det . Om du sätter en motor i ett fordon som inte är slut, kanske motorn inte vara korrekt inställd. Om din bil är att använda för mycket gas eller olja, kan en melodi rätta till det. Om ditt fordon använder för mycket olja eller gas, blir det svårare för din bil för att klara ett utsläpp test.
6

Ta bilen till din mekaniker för en tune-up. Hålla bilen ström på underhåll, såsom oljebyten, hjälper det passera utsläppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102196.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.