Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Typer av motorcyklar Batterier

effektivt att forska och köpa en lämplig motorcykel batteri, måste användaren att handla om sex områden av intresse: batterityp, konventionella eller underhållsfria, förväntad livslängd eller tjänsten cykeln, börjar strömmen utifrån toppeffekt, maximal kyla-cranking ampere, friskhet, som bygger på tillverkningsdatum, samt eventuella begränsningar i samband med avyttring av en enhet när dess livslängd är förbi. Konventionella

Konventionella MC-batterier kallas "översvämmade elektrolyt," eller leda syrasystem. I detta fall är en flytande blandning som kallas "batterisyra," som innehåller svavelsyra och vatten, införs i varje cell, som omfattar en serie av blyplattorna impregnerade inuti ett batterihölje. Därefter utlöser denna kombination en kemisk reaktion kallad "elektrolys" som i sin tur, skapar elektrisk energi som slutligen lagras i systemet. Fördelarna med konventionella system är pris och produktinformation tillgänglighet. Motorcykel batterisystem kan kosta så lite som ett par dollar, till $ 30 eller mer beroende på dess kvalitet i tillverkningen och specifikationer operativsystem.
Underhållsfri

Underhållsfritt batterierna är helt förseglade. Därför finns det ingen anledning till oro en användare med tillsats av batterisyra att hålla ett system vid maximal effekt under hela dess livslängd. Den elektriska produktion och lagring processen är exakt densamma som den hos konventionella system. Men underhållsfria system producerar oftast mer ren-start och /eller kallstart makt, och dessutom tenderar att vara längre baserad på ökad kvalitet i tillverkningen. Dessa system kan kosta från $ 50 till $ 100 eller mer.
Grön

Som en praktisk fråga, "gröna" MC-batterier är något konceptuella och har endast nyligen blivit tillgängliga. Olika strategier som övervägs är orienterade till proof-of-concept eller validering motiv som används för att lösa vissa tekniska fördelar /begränsningar för att erbjuda hög effekt och samtidigt undvika ytterligare spridning av skadliga tillverkningsprocesser och /eller biprodukter. Motiv övervägs väte-cellsystem som främst verkar på destillerat vatten och sol-spänningslösa system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102265.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.