Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur du anpassar en Prius

Ofta ses som skyltfönster bil för möjligheten för hybrider, var Toyota Prius största detraction bristen på dragningskraft för dem som söker anpassa sin bil för att öka prestandan. Toyota lyssnat på klagomålen och talade till dem genom att skapa Toyota Prius GT raden av bilar, som syftar till att balansera miljövänlig funktion och prestanda en tuner bil. Även Toyota har en egen butik inrättades i Japan som specialiserat sig på Prius tuning, kan ägarna utanför Japan köper fortfarande delar som kan installeras på en icke-specialiserad body shop. Saker du behöver
Toyota Prius GT
Visa fler instruktioner
1

modifieringar Installera kropp med hjälp av en Prius uppgraderingskit för att ändra utseendet på bilen. Dessa kit har nya sidokjolar och stötfångare som visserligen skiljer sig från stock mönster, ändå liknar beståndet designen. De avancerade byggsatser förändrar grillen utöver sidokjolar och stötfångare, ofta skapar en bil som blottar föga likhet med beståndet fordon.
2

köpa skräddarsydda däck för din Prius om du är villig att offra gas körsträcka för estetik. De lager däck för Prius är specialdesignade av bilens ingenjörer att maximera bränsleeffektiviteten av Prius. Anpassade däck kan minska bränsleförbrukningen med upp till 10 procent.
3

Köp och installera en elektrisk-enda modifiering om din Prius är en modell 2009 eller tidigare. Modifieringen kan öka bränsleeffektiviteten på resor runtom i staden, eftersom den gör det möjligt för fordonet att köra helt på el upp till 34 miles per timme. Denna ändring behövs inte för 2010 Prius, eftersom det finns en inbyggd energisparläge som gör att du kan köra på enbart eldrift.
4

Byt din Prius "filter med hög prestanda filter. Prius har en kompakt motorrummet, vilket gör utbyte av stora delar svårt om inte omöjligt i många fall. Byta ut lager filter för högpresterande filter kan åstadkommas utan att arrangera det inre av facket, och kan lägga värdefull hästkrafter till motorns maximala effekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102321.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.