Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur Byt Chevy Cavalier tändkablarna

Byta tändstift på din Chevy Cavalier kan förbättra din bränsleekonomi, korrekta misständningar och öka prestandan på din motor. Tändstift kablar som är slitna, spruckna eller skador på dem, kan bli ineffektivt och orsaka att motorn i bilen för att köra mycket dåligt. Hårda starter, motorstopp och dålig bränsleekonomi är alla symptom på svag gnista villkoren i ditt tändsystem. Saker du behöver
Wrench in
dielektriskt fett
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den negativa batterikabeln på din Cavalier. Ta bort bulten från batteriet kabeländen med en skiftnyckel och ta sedan bort kabeln. Isolera kabeln från batteriet medan du arbetar.
2

Markera den längsta tändkabeln på motorn och ta bort den från spolpaketet. Ta tag i tråden vid uppstart och dra den rakt ut.
3

följa kabeln till den motsatta änden, där den sitter fast tändstiftet. Ta tag i bagageutrymmet, vrid den ett par gånger för att lossa den sedan dra kabeln från tändstiftet. Hitta den matcha längden tråden i uppsättningen av nya tändkablarna, placera en liten mängd dielektriskt fett i stövlar och installera dem genom att trycka båda stövlarna på plats. Till nästa tråd
4

Move och upprepa proceduren, fortsätter genom alla fyra tändkablarna tills de alla har förändrats. Kasta de gamla tändkablarna.
5

Installera den negativa batterikabeln på negativa batteripolen och dra åt bulten med en skiftnyckel. Starta motorn och kontrollera att den fungerar som den ska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102388.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.