Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur du hittar huvudreläet på en 1994 Honda Civic

Bilar litar mer på elektriska komponenter. Ledningar, selar och reläer är frustrerande att skilja på grund av sin fysiska likhet (trots deras skilda funktioner). Den viktigaste relä i en 1994 Honda Civic styr elektriskt bränslepumpen och bränsleinsprutningar. Fordonet har en svår tid fungerar när huvudreläet börjar korrodera. Den huvudsakliga relä är en integrerad del av fordonet och är en svår del att identifiera. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort den kick panel. Det är den lägsta borttagbara panelen under rattstången. Skruva loss de tre Phillips-skruvar.
2

Leta säkringsdosan under rattstången. Det kommer att finnas två horisontella kolumner av flerfärgad säkring huvuden sticker ut av en panel under den borttagna kick panel.
3

Följ, i en rak linje med ögonen, mitt på skenan av säkringar till vänster mot förardörren. Så småningom panelen av säkringarna stannar och det kommer att finnas en lucka på plats innan innerbeklädnad startar igen. Huvudreläet bostäder är just under denna lucka av utrymme och rumpor upp till det nedre vänstra hörnet av gruppcentralen.
4

Identifiera huvudreläet bostäder. Det är en rektangulär låda är fast förbunden med innerbeklädnad av en 10 mm bult som är riktad mot förarsätet. Det har många elektriska ledningar klippta i botten av höljet att allt foder i en borttagbar plugg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102583.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.