Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur du justerar en 150cc Förgasare

Den 150cc förgasare används vanligtvis på små motorer som driver utrustningen som skotrar, cyklar smuts och gokart. Justera förgasaren är ett jobb som kan göras på bara några minuter, och kommer att hålla din motor igång effektivt. Den 150cc förgasaren justeras med en enda skruv på sidan av förgasaren. Spara lite tid och pengar genom att justera förgasaren på egen hand. Saker du behöver
Vakuummeter
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Leta-skruven på sidan av 150cc förgasaren. -Skruven på denna motor är normalt en guldfärgad skruv på sidan av förgasaren.
2

Vrid motorn och låt den värmas upp i cirka fem minuter. Avlägsna slangen gummiutsugring från metall-porten på sidan av förgasaren och bifoga en vakuummätare till hamnen.
3

Vrid skruven medurs försiktigt med en skruvmejsel tills skruven är i botten och vrid den medsols 3/4 varv för att förhindra att motorn stannat. Dra inte åt skruven eller du kan skada tomgång justering.
4

Justera tomgång blandning skruven genom att vrida den motsols 1/2 varv i taget tills du når 1400 rpm är på vakuummätaren. Accelerera motorn ett par gånger för att kontrollera att motorn körs vidare på tomgång.
5

Ta vakuummätaren från porten på förgasaren och sätt tillbaka slangen gummiutsugring till hamnen i 150cc förgasare. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102563.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.