Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

De bästa tändkablar för en GM 3800 Series II

För GM 3800-serien II -motorer , olika tändkablar ( även kallade " trådar " ) från olika tillverkare finns. Att välja rätt märke , men kan bli förvirrande . Alla anspråk på att ha den bästa . Även om vissa är bättre än andra , det finns ingen " bästa " tändstiftsledningen set . Det finns dock en mängd bra trådar tillgängliga . GM OEM Wires

ursprungliga General Motors trådarna är alltid bra att använda . Dessa var fabriksmonterat på 3800 motorn , och ingenjörerna på GM anges sammansättning och typ av tråd att använda . Dessa trådar finns på alla GM återförsäljare delar disk , och kommer att passa din motor också.
Livstidsgaranti Wires

Vissa tråd tillverkare är väldigt säkra på sin produkt , och erbjuder en livstidsgaranti . Det sägs ofta att om trådarna någonsin misslyckas när du äger bilen , kommer de att ersätta ledningarna . Om kablarna inte , lämna tillbaka dem för en ny uppsättning . Till exempel erbjuder Bosch ett livstids garanti på sina tråd uppsättningar .
Sämre Wires

generiskt varumärke ledningar är oftast sämre , och bör inte användas . Sammansättningen av materialet är inte lika bra som ett känt varumärke tråd . På grund av detta , är livslängden inte lika bra som med en topp varumärke tråd. Kvalitetskontrollen under tillverkningsprocessen kan också vara slappa . Vidare kan elektrisk konduktans från fördelarlocket till pluggen äventyras också, även om kablarna är nya .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102138.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.