Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur du ändrar bränslefilter på en Holley Carb

Förgasaren var en av de första metoderna för att injicera bensin i motorn på en bil, och används fortfarande i många äldre bilar på vägarna idag, på grund av deras enkel installation och låg kostnad jämfört med bränsleinsprutning. Men, om du matar dåligt bränsle till en Holley Carb, kan du räkna med att det har problem på vägen. Du måste kontrollera och ändra din bränslefiltret regelbundet för att uppnå bästa prestanda. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Byte bränslefilter
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och leta reda på Holley förgasare. Den är placerad på toppen av insugningsröret, i mitten av motorn. För att se det, kan du behöva ta bort luftrenaren, så vrida vingmuttern som håller den till carb och ställ den åt sidan.
2

Följ bränsleledningen som matar förgasaren på passagerarsidan ner till bränslefiltret. Använd skruvmejsel för att ta bort slangklämmorna håller bränslefiltret till bränsleledningen och dra ut bränslefiltret.
3

Leta efter pilen som läser "flow" på sidan Den ersättande bränslefiltret, och skjut den på bränsleledningen så att pilen pekar mot förgasaren. Dra åt slangklämmorna med en skruvmejsel, och installera luftrenaren om du tog bort det.
4

Starta bilen och leta efter läckor på anslutningen till bränslefiltret. Om du ser något, stänga av bilen omedelbart och dra åt slangklämmorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102259.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.