Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

När du ändrar Rear Differential Oil ?

De flesta förare inte spendera mycket tid att tänka på hur komplicerat fordonets roterande förmåga . Att hålla hjulen synkroniserade med varandra är en plikt för den bakre differentialen . Att hålla denna församling smörjas är nödvändig för korrekt funktion . Funktion för Rear Differential

När en bil vänder ett hörn , hjulen på kurvans insida snurra långsammare än hjulen på utsidan av kurvan . Denna enkla funktion uppnås genom den bakre differentialen och de utväxlingsförhållanden som är förknippade med den.
Underhåll

Bakre differential vätska är faktiskt samma fluid som överföring , eftersom de delar gemensamma partier av fordonet där fluidet byts ut. Därför , när transmissionsolja ändras , eller spolas , var 30.000 miles , är det förändras också den bakre differential vätska också.
Expert Insight

varje fordon är annorlunda , så hänvisa till den särskilda bruksanvisningen för den enskilda bilen är absolut nödvändigt för att fastställa serviceintervall . Hålla upp med bil underhåll är nyckeln till ett långt fordon livslängd .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102150.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.