Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

De bästa tändstift för en Chevrolet Venture

En Chevrolet Venture motorn är som alla andra motor: skillnaden mellan den felaktiga tändstift och den högra rätta kommer att påverka motorns prestanda. Det finns en rad olika kontakter lätt tillgängliga på många bildelar butiker, alla med sina egna operativa egenskaper. Att välja rätt plugg för din Chevrolet Venture är nyckeln till att få det att fungera väl. Standard tändstift

Standard pluggar är oftast "basmodellen" plug för din motor. De har en central elektrod gjord av stål, och en yttre elektrod, också gjord av stål. De arbetar tillfredsställande. Men i termer av livslängd de varar inte så länge som en platina plugg. Dessutom måste de gapped korrekt. Om kontakten har fel gapet, då motorns prestanda kommer att minska. Som en extra nackdel, måste du välja ett specifikt värme sortiment för ditt körsätt. Dessa pluggar är idag föråldrade, och inte den bästa all-around kontakt som ska användas.
Platina Tändstift

Dessa pluggar är en utveckling av den vanliga kontakten. De har en central platina inre elektrod (kärna), och överleva vanliga tändstift. De skjuter mycket varmare också, som säkrar en snabbare flamfront utvecklas. Dessutom behöver du inte välja värmen sortiment - dessa tändstift är utformade för att täcka all värme varierar i en enda kontakt. För ökad motorprestanda, platina tändstift är ett bättre val. Addera ditt flera elektroder Platinum tändstift.
En multi-elektrod platina plugg fungerar bäst

Dessa är en ytterligare utveckling av den platina tändstiftet. Återigen, omfattar denna plugg all värme varierar i en enda kontakt. Dessa pluggar har flera yttre elektroderna, vilket ger flera gnistor. På grund av detta flera gnistor effekt, reser flamfronten ännu snabbare. Denna effekt ökar motorns prestanda avsevärt. Dessa tändstift är det bästa övergripande val, SNF de är fortfarande relativt billigt. De är lätt tillgängliga på många bildelar butiker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102375.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.