Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Stock GM TBI Cam Specifikationer

Den 1994 Chevrolet C /K 2500 använde ett spjällhus bränsle-insprutning (TBI) system för att leverera bränsle till sin GM 5,0 liters motor. GM tillverkar Chevrolet raden av fordon och motorer. En TBI system använder injektorer som kan hittas i spjällhuset att leverera bränsle till en motor. TBI system byggdes för att ersätta mindre bränsleeffektiva förgasare. Kamaxel och vevaxel Vridmoment specifikationer

0,344-tums bultar på stången förbinder kolvarna till vevaxeln hade 35 fot-lbs av vridmoment, hade 0,375-tums bultar 45 fot-lbs. av vridmoment och 0.438-tums bultar hade 75 fot-lbs. av vridmoment. De inre bultarna ansluter vevaxeln till motorblocket hade 25 fot-lbs. av vridmoment i steg ett, 50 fot-lbs. av vridmoment i steg två, och 75 foot-lbs. av vridmoment i steg tre, medan de yttre bultarna hade 65 fot-lbs. av vridmoment. Bultarna som förbinder svänghjulet på vevaxeln hade 60 fot-lbs. av vridmoment och bultarna som förbinder remskivan på vevaxeln hade 30 fot-lbs. av vridmoment. Bultarna som förbinder navet vibrationsdämparen på vevaxeln hade 60 fot-lbs. av vridmoment. Bultarna som förbinder tidpunkten drev kedjan bälte till kamaxeln hade 20 fot-lbs. av vridmoment.
Topplock Vridmoment specifikationer

skruvarna på topplocket hade 65 fot-lbs. av vridmoment, och tappen som förbinder vipparmen till cylinderhuvudet hade 50 fot-lbs. av vridmoment. Bultarna som förbinder avgasgrenröret till topplocket hade 30 fot-lbs. av vridmoment, medan bultarna som förbinder insugningsröret till topplocket hade 33 fot-lbs. av vridmoment. Den 0,8125 tum tändstift anslutet till topplocket hade 22 fot-lbs. av vridmoment och 0.625 tum tändstift hade 15 fot-lbs. av vridmoment. Bultarna förbinder ventilkåpan till cylinderhuvudet hade fem fot-lbs. av vridmoment.
Motorns vridmoment Specs

Bultarna som förbinder distributören klämman till motorblocket hade 20 foot-lbs. av vridmoment och bultarna som förbinder motorfästet till motorblocket hade 35 fot-lbs. av vridmoment. Bultarna som förbinder bränslepumpen till motorblocket hade 30 fot-lbs. av vridmoment, medan bultarna ansluter plattan bränslepump till motorblocket hade 7.5 mul-lbs. av vridmoment. Bultarna som förbinder startmotorn till motorblocket hade 35 fot-lbs. av vridmoment och bultarna som förbinder transmissionskåpan kedjan bälte till motorblocket hade 6.25 mul-lbs. av vridmoment. Bultarna som förbinder vattenpumpen till motorblocket hade 30 fot-lbs. av vridmoment, medan bultarna förbinder vindyta magasinet till motorblocket hade 40 fot-lbs. av vridmoment.
Motor Mått

5.0L motor hade en borrning /slag av 3.74/3.48 inches och ett kompressionsförhållande på 9,1 till 1. Den hade åtta cylindrar och en cylindervolym på 305 cubic inches, eller 5.0L. Motorn hade en topp på 175 hästkrafter och ett maximalt vridmoment på 270 fot-pund. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102216.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.