Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man lägger Air i Ford Husbil Däck

Oavsett om du reser längdåkning i din husbil eller bara ta det för en tillfällig weekend resa, är chansen att du så småningom kommer att behöva lägga in luft i däcken på din Ford motor hem. Att sätta luft i däcken är en grundläggande del av att upprätthålla din husbil. Saker du behöver
Luftpump maskin
ringtryckmätaren
Visa fler instruktioner
1

Dra din husbil upp till luftpumpen maskinen vid en bensinstation eller truck stop. Se till att du parkera den nära nog att luften maskinen att slangen kan nå däcket som behöver luft.
2

Leta ventilskaftet på dina däck och ta bort locket. Din ventilskaftet är den lilla munstycket som sticker ut från sidoväggen nära kanten. Se till att lägga locket någonstans säker medan du sätter luft i däcket.
3

Leta rekommendationerna däcktryck på dina däck. De kommer att tryckas på däcksidan som "pounds av trycket." Du vill inte över eller under blåsa dina däck. Kontrollera lufttrycket i däcken genom att montera mätaren över toppen av ventilskaftet och trycka ner ordentligt. Det kan finnas en knapp du måste trycka på, beroende på vilken typ av däck mätare du använder. Bestäm hur mycket luft du behöver lägga till dina däck.
4

Slå på luftpumpen maskinen och montera munstycket änden av slangen tätt över ventilspindeln. Du kommer att veta när det är på tillräckligt hårt eftersom du kommer att kunna höra luften som går in i däcket. Ständigt kontrollera däcktrycket med övertryck däcktryck tills din husbil s däcken har däcket tillverkarens rekommendationer.
5

bort övertryck däcktryck från ventilskaftet och byt ut locket ventilspindeln. Sätt slangen luftpump tillbaka på luftpump.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101515.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.