Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man bygger en Tire Rack

Garage och affärer kan lätt bli rörigt med många objekt i dem. Hyllor kan lösa många av dina problem genom att rensa upp golvyta, men sedan finns det reservdäck som tar upp mycket plats och inte sitta bra på vanliga hyllor. Du kan bygga en egen hylla däck rack med några verktyg och förnödenheter som passar fem standarddäck eller fyra däck racing står upprätt på varje hylla. Saker du behöver
SawPhillips drill bitdrillTwenty-fyra 2 1/2-tums trä screwsTwenty-fyra 3-tums trä screwsSeven 10-fots 2 av 4'sLevelWood clampsProtective skyddsglasögon Handskar
Visa fler instruktioner
Bygga en Tire Rack
1

Cut sex 22-tums 2 av 4 bitar. Skär sex 5-fot 2 x 4 st.
2

Placera bitarna att bilda tre 62 med 22-tums rektangulära mönster (placera 22 tums bitar som ändarna på rektanglarna). Skruva två 2 1/2-tums skruvarna genom änden 22-tums lederna, gör detta till varje hörn och bygga alla tre trä rektanglar.
3

Skär fyra 6-fots 2 av 4 bitar.
4

Lay en rektangel platt på golvet. Stå upp ett 6-fots 2 av 4 bara 2 inches in från sidan på en 22-tums änden av rektangeln. Använd ett vattenpass för att kontrollera att den 6-fot 2 av 4 är nivån upprätt och klämma den på plats. Skruva två 3-tums skruvar genom 6 fot 2 av 4 i 22-tums 2 av 4 ände. Upprepa dessa steg på den andra sidan av samma ände av rektangeln. Upprepa vad du gjorde på den här änden av rektangeln på den andra änden.
5

Sänk nästa trä rektangeln i ramen. Mät upp 34 inches från golvet. Använd den nivå till nivå nästa hylla. Spänn alla fyra 6-fot 2 av 4s på plats. Skruva två 3-tums skruvar genom varje av de fyra 6-fot 2 av 4s till 22-tums 2 av 4 trä rektangel slutar. Upprepa detta steg för att skruva upp hyllan även och spola med toppen av 6 fot 2 av 4s.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100957.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.