Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man täcker Whitewall Däck

Whitewall däcken var ursprungligen inte en estetisk val. Men under 1920-talet, blev whitewall däck med svart däckmönster elegant. Idag har många klassiska bilar och även några nya modeller har fortfarande whitewall däck. Whitewall däcken kan bli märkbart smutsiga ganska lätt eller repas eller urholkad resulterar i synliga skador. Många av dessa däck är på klassiska bilar, så skydda dem kan vara viktigt. Täcka whitewall del av däcken kan hjälpa till att skydda dem från smuts och skador. Saker du behöver
Jack
Jack står
rörtång
Whitewall däck renare
Bildäck
Visa fler instruktioner
1

bort däcken från bilen om de är fortfarande på det. Detta kräver användning av en domkraft, pallbockar och lug skiftnyckel. Kolla din instruktionsbok för information om jack poäng och jack-stand poäng. Du kan lämna däcket fäst på fälgen.
2

Rengör varje däck med whitewall däck renare enligt de instruktioner som följer med det och låt torka helt.
3

Slip däck täcker över varje däck på sidan av däcket som vetter ut. Se till att du får rätt storlek på däcket täcker för dina whitewall däck.
4

Store dina whitewall däck i en sval, torr plats borta från direkt solljus, eller sätta tillbaka dem på fordonet. Om att lagra dem, se till att förvara dem täcka uppåt. De kan staplas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101834.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.