Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Instruktioner för att byta däck på en 2000 Nissan Frontier

Det kan finnas tillfällen när du kör din 2000 Nissan Frontier lastbil och oväntat överkörd en spik eller annat vasst föremål och sluta med en punktering. Att veta hur man ändrar punktering själv kan du spara pengar och tid. Allt du behöver är ett par verktyg för att få jobbet gjort. Det är en uppgift som kan göras på cirka 30 minuter eller så om du aldrig har gjort det förut. Saker du behöver
Jack
Lug nut skiftnyckel
Momentnyckel
reservdäck
Visa fler instruktioner
1

Samla reservdäcket, klacken skiftnyckel, momentnyckel och jack från din lastbilens lastutrymme och placera dem i närheten av punktering. Lossa muttrarna med momentnyckel men ta inte bort dem hela vägen.
2

Placera domkraften under lastbilen mellan de främre och bakre däcken närmast en som är platt. Palla upp trucken nog så däcket är igång helt.
3

Använd tappmuttem skiftnyckel för att ta bort muttrarna resten av vägen från Nissans däcket. Dra punktering av axeln. Placera reservdäcket på axeln och byt muttrarna med klacken skiftnyckel. Dra åt muttrarna i ett stjärnformat mönster för att säkerställa att däcket går på jämnt som det är fäst vid axeln.
4

Släpp domkraften att sänka däcket tillbaka till marken. Använd momentnyckeln för att dra åt muttrarna med hjulet. De bör vara på tillräckligt tätt att de inte kan lossas eller avlägsnas för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101486.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.