Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Det mest däck för en Toyota Camry LE

Toyota Camry LE har funnits sedan 1983. Som av 2010, är ​​Camry tillgänglig som en medelstor sedan och kan köpas som en fyrcylindrig eller sexcylindrig motor. Toyota Camry är också tillgänglig som en manuell eller automatisk. Däck val, oavsett från fabriken eller eftermarknaden bör göras baserat på körning behov och gemensamma vägförhållanden. Det är också värt att notera att Toyota har använt mellan 14-tums och 17-tums hjul, beroende på version och år, så bekräftar hjulstorlek på din bil innan du köper nya däck. All-season däck

Nyare Toyota Camrys (med början i mitten av 2000-talet) kommer med all-season däck som standardutrustning. -Runt-däck är idealiska för att hålla samma däck på fordonet året, precis så länge som bilen inte är ständigt drivs i snö eller is-liknande förhållanden. Eftersom Camry är framhjulsdrift, är det inte speciellt avsedd för snön som en 4X4 eller fyrhjulsdrift fordon. Camry, men kommer att hantera bra i lätt till måttlig snö med all-season däck. -Runt-däck är inte utformade för att fungera väl i köldgrader. Dessa däck kan komma från fabriken på din nya bil, eller kan köpas som en eftermarknad objektet.
Vinterdäck

För dem som bor i säsongens klimat att få en massa snö eller is, köper vinterdäck är ett klokt beslut för optimal vinterkörning och säkerhet. Vinterdäck är utformade för överlägsen dragkraft på snö eller is, vilket resulterar i en 25-50 procentig ökning av dragning över all-season däck typ. Vinterdäck är utformad för att behålla flexibilitet även i kalla temperaturer, medan all-season däck inte. Den däckmönstret i ett vinterdäck skiljer sig från all-season eller prestanda typ däck, eftersom slitbanan är utformad för att tränga igenom vatten, is och snö för att få dragkraft. Dessa däck är tillgängliga för eftermarknad köpet och finns inte tillgängliga från fabrik. Vinterdäck bör inte förvaras i fordonet hela året eftersom de bär snabbt på torra vägar.
Prestanda däck

prestanda däck är idealiska för grepp på vägarna utan i klimat väderförhållanden såsom regn, slask, snö eller is. Särskilt hanterar väl den torraste av vägar, är prestanda däck säkrare, hantera bättre när du stannar eller för snabb reaktion, är mindre benägna att blåsa ut på motorvägen och prestera bra med låsningsfria bromssystem. Performance däck finns på 2011 Camry modeller från fabriken, men kan alltid köpas som en eftermarknad objektet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101302.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.