Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Verktyg för Tire Siping

Tire Siping innebär att göra små snitt för att skapa skarpare kanter på däcket för att öka dragkraften. Traction är viktigt för bromsning, speciellt i snö eller regn. Siping kan också göra dina däck smidigare på ojämna ytor. De flesta däck butiker har särskilt utformade maskiner som roterar samtidigt stansning små, osynliga nedskärningar på slitbanan. SP Tire Siping Machine

Denna typ av maskin är utformad särskilt för personbilar och lätta lastbilsdäck. Med träning, tar den tre och fyra minuter att mönsterkanal ett däck med SP Siper. Siping har inga negativa effekter på grund av att däcket behåller all sin slitbanan.
Ideal Uppvärmd Knife

Du kan använda en brukskniv att mönsterkanal däck hemma med lite extra ansträngning. Den perfekta Uppvärmd Kniv med 250 värmeelement har en pistol, knivar och ett skärhuvud finns i olika bredder. Kniven kan även användas för däck svarvning om du vänder blad. När siping, gör du nedskärningar på däcken genom att placera platt huvud spets i slitbanan klacken samtidigt som du trycker kniven tvärs över däcket. Chefen för kniven värmer och skär genom däcket.
Allstar Performance ALL10266

Allstar Performance ALL10266 är ett annat handhållet verktyg som kan mönsterkanal en däck med bibehållen exakt kontroll. Den har en låsspaken och blad spännskruven att stadigt hålla bladen i huvudenheten. Huvudet kan justeras i enlighet med önskat skärdjup. Med inbyggd bladet järnväg håller remsorna, kan det All Star Performance ALL10266 värma upp inom 15 minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101702.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.