Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck på en Honda Accord

Honda Accord är en medelstora sedan. Det är viktigt för ägarna att kontrollera däcktrycket på bilen. Det är också viktigt att veta hur mycket luft skall däcket, kan så förare att hålla trycket i Honda Accord på en hög prestandanivå. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Låt bilen svalna, om du har kört. Däcken måste sitta minst en timme, så att du kan få en korrekt avläsning.
2

bort ventilkåpan. Skruva av locket så att du har tillgång till ventilen, och lägg locket på en säker plats så att du inte tappar bort den. De är viktiga för att hålla ventilerna rena och fria från skräp.
3

Sätt lufttrycksmätare på ventilspindeln. Placera lufttrycksmätare över ventilen och vänta tills du hör ett ljud. Ta mätaren efter ett par sekunder och titta på numret på mätaren.
4

Lär dig vad tryckavläsningen bör vara för bästa prestanda för din Accord. Honda rekommenderar upprätthålla däcktrycket i överenskommelsen mellan 26 och 34 psi. För att veta om du måste sätta in mer luft i däcket, avgöra vad trycket ska vara. Tillverkarna av Accord ger P225/50R17 93V däck och 93 betecknar den mängd som behövs tryck. Den 93 på däcket numret berättar att varje däck på din Accord har en viktbelastning på £ 1433. Du bör öka däcktrycket om du planerar att dra en tung last och minska den om du planerar dragande en lätt last.
5

Kontrollera igen trycket. När du är klar med att pumpa luft i däcket - eller släppa ut luft - kontrollera trycket igen på samma sätt som du gjorde tidigare Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100877.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.