Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Goodyear Tire Tips

Goodyear är ett av de största däckföretag i världen och driver mer än 60 fabriker i 25 länder . Företaget , som började göra cykeldäck , är känd för sina luftskepp , däck kvalitet och service. Dess " wingfoot " logotypen är synonymt med sina däck . För att få ut det mesta av dina Goodyear däck , du behöver för att utföra mindre underhållsarbeten på dem . Lufttryck

Din Goodyear däck ska vara ordentligt pumpade till rätt tryck . Kontrollera din instruktionsbok eller söka efter den på själva däcket . Att hålla däcken vid rätt tryck också hjälper till att spara gas .
Däckmönster

Goodyear däck har en indikator slitagevarnare belägen vid botten av mönsterdjupet på flera platser runt om i däcket. När dessa barer är synligt spola med slitbanan revbenen , är det dags för nya däck .
Däckrotation

Roterande din Goodyear däck är viktigt för utförandet av däcken. Tire rotation är processen att flytta framdäcken till rygg och baksida däck till fronten . Denna praxis hjälper till att förlänga livslängden på däcken .
Däckbalansering

Obalanserad Goodyear däck kommer att orsaka vibrationer . Däck ska balanseras varje rotation eller efter reparation . Obalanserade däck kan leda till oregelbundet slitage och skada bilens fjädring .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101028.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.