Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man byter ett däck på en Volvo XC70

alltid har ett reservbatteri ersättare däck för din Volvo XC70 i fall du behöver byta något av dina nuvarande däck. Annars kan du hamna strandsatta med en punktering. En fullstor däck (kontra en donut reserv) gör en fin ersättning däck. Detta sparar tid genom att du kan byta däck bara en gång. Med några få verktyg och lite kunskap kan ändra din egen däck sparar du tid och pengar. Saker du behöver
Lug nut skiftnyckel
Jack
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Hämta dina verktyg och byte däck från bagageutrymmet i din Volvo och placera dem nära däcket du ska byta.
2

Lossa muttrarna med klacken skiftnyckel. Ta inte bort dem helt. Placera domkraften under bilen mellan den främre och bakre däcket närmast den du ska ta bort. Se till att uttaget är under ramen på bilen så att den inte skadar någonting under din Volvo. Jack bilen upp tillräckligt så att däcket är igång.
3

Avlägsna muttrarna från hjulet. Dra det gamla däcket från axeln. Skjut in det nya däcket på axeln och byt muttrarna. Dra åt dem så mycket du kan, gå i ett stjärnmönster. Detta kommer att säkerställa att hjulet stannar rakt samtidigt som fäst bultarna.
4

Släpp domkraften och sänk bilen tillbaka till marken. Använd tappmuttem skiftnyckel för att dra åt muttrarna så att de inte kan lossas för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101632.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.