Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en Chevy Silverado

Felaktig belastning och däcktryck kan orsaka dålig bränsleförbrukning, ojämnt däckslitage och eventuellt även en punktering på din Chevy Silverado s däck. Det är därför det är så viktigt att kontrollera trycket på dina däck på en regelbunden basis. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Leta rätt belastning och lufttryck för din Silverado. Det finns en dekal på insidan av förardörren av Silverado som rekommenderar en 28 till 36 belastning psi vikt för lastbilen. Därför kan din trycket behöva justeras beroende på belastningen du kan bära för en viss resa.
2

Skruva av locken ventilspindeln. Ventilspindlarna ligger nära navkapsel på varje däck. Dessa små lock kan förloras mycket lätt. Kontrollera att du har en säker, jämn yta att ställa locken medan du arbetar.
3

Lokalisera den lilla tappen i mitten av ventilskaftet, eftersom det är där du ska placera mätaren.
4

Tryck mätaren mot stammen snabbt och bestämt för att hålla luften från att fly däcket. Skulle du hör väsande, bara justera vinkeln eller ditt tryck mot stammen för att stoppa flödet av luft från att lämna däcket.
5

bort mätaren från ventilskaftet och kontrollera behandlingen. Jämför detta antal till de rekommenderade 28 till 36 psi för din Silverado.
6

Add luft om låg. Var noga med att inte överskrida det rekommenderade lufttrycket för däcken. När alla däck, inklusive din fritid, har samma mängd lufttryck, byt alla lock och sätta din mätare bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100866.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.