Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i ett Geo Tracker

Kontroll av däckens lufttryck är en nödvändighet för alla Geo Tracker ägare. Chevrolet rekommenderar kontroll av lufttrycket i dina Tracker däck och i reservdäcket på en regelbunden basis för att säkerställa korrekt körförhållanden för din mini SUV. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Låt din Geo Tracker för att vila ett par timmar innan du kontrollerar däcken. Däck värms upp under körning. Du vill däcken vara cool när du kontrollerar deras tryck. Att låta Tracker däck till fullo svalt kommer att säkerställa en korrekt tryckavläsning.
2

Ta bort locken ventil stamceller från alla dina däck. Dessa små svarta mössor kan enkelt skruvas av med fingrarna. Kontrollera att all fukt och smuts rensas från öppningen i ventilskaftet för en korrekt behandling. Addera 3

Slå på mätaren på och placera den över spindeln tills du inte längre hör luft som kommer ut. Detta innebär att du har gjort en tät förslutning och mätaren läser. Lyssna efter däcktrycket läsa på din prata lufttrycksmätare eller titta på behandlingen på en analog läsare.
4

Jämför värdena med den rekommenderade däcktrycket på sidan av däcket. Chevrolet rekommenderar dig att hålla däcktrycket i ett Geo Tracker mellan 26 och 34 psi. Om däcken är lågt lägga mer luft och kontrollera igen. Om däcket är högt, släpp lite luft genom att trycka stiftet i ventilskaftet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100879.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.