Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Dunlop Motocross Däck

Motocross racing är den mest populära och spännande form av motorcykel racing. De dödsföraktande stunts ryttaren utför manövrera sin cykel, efterlyser det bästa däcket möjligt. Dunlop motocross däck tillverkades för att ta ett sådant missbruk. Huruvida cykeln hoppar genom luften eller sladd genom leran, producerar Dunlop en motocross däck för att klara de extrema förhållanden och missbruk. Dunlops expertis inom motocross däck visar genom dem håller mer än 100 nationella mästerskap i supercross, motocross och andra off tävlingar road. Det är lätt att se varför Dunlop motocross däck är det smarta valet när det gäller denna typ av sport. Historia

Även Dunlop har tillverkat däck sedan slutet av 1880-talet, började de att utveckla motocross däck i tidiga 1993.These första däcken har utvecklats och privat testats, med mått och slitbanemönster revideras. I början var däcket mönstret i allmänhet samma, med gummiblandningar däcken var gjorda av att vara den enda skillnaden. Om däcken var för en hård terräng, var föreningen mjukt gummi. Om däcken var för mjuk terräng, var föreningen hårt rubber.With framsteg inom teknik, har gummiblandning utvecklingen blivit mycket mer sofistikerade. Nu med hjälp av datorisering, kan slitbanemönster och föreningar matchas efter ett visst spår förhållanden. Självfallet, däck för motocross tillverkas av Dunlop idag, tål större slitage och missbruk än däcken på igår.
Funktion

funktion Dunlop motocross däck för att ge den bästa anslutningen mellan motorcykeln och marken. Däcket är den mest grundläggande sak som tillåter åkaren att bromsa, vända och accelerera. Ju bättre grepp mellan marken och däcket, betyder det bättre du kan svänga, bromsa och åka fortare.
Betydelse

Dunlop motocross däck gör däck för mjuk terräng och hårt. Varje däck fungerar bäst hantering terräng det var speciellt tillverkad för. Både mjuka och hårda terräng däck slits ner mycket snabbt om de används på väg för allmänna driving.Soft terrain däck är för sand eller lera. De är gjorda av en hård gummiblandning och det är inte rekommenderat att rida dessa däck på en hård terräng. Däcken slits ner och gummit kommer att rivas sönder i endast en kort period av time.Hard terrain däck är gjorda av mjukt gummi och är gjorda för att hantera stenig, hal, eller våt terräng. Dessa däck rekommenderas inte används på ett mjukt underlag som de erbjuder mindre grepp. Terrängen där du kommer att rida
Överväganden

, är den största argument när ett val där Dunlop motocross däck är rätt för dig. Du kommer förmodligen vill undersöka de områden där du ska rida. Eftersom terrängen är en viktig faktor i valet av vilka däck att använda, men du vill studera markförhållandena i area.If marken inte sönder när du sparka den, är det bäst att överväga att använda en bakre däck med en hård spåra slitbanan. Du får maximalt grepp med denna typ av slitbanemönster och gummi. Föreslog Dunlop däck modeller är: D739, D739, är D606.If marken fylld med hjulspår och högar, behöver du en mjukare däck. Föreslog Dunlop modellerna är: D756.If marken är en kombination av hårt att förlora, skulle en mellanliggande terräng däck vara bättre att använda. Föreslog Dunlop modellerna är: D739, D756.Keeping dina däck ordentligt pumpade är det bästa sättet att få bästa prestanda och livslängd på dina däck. Föreslagna inflationstakten är: hårda förhållanden (12-14 psi), villkor kombination (12-14 psi) lera & sand (14-18 psi)
Fördelar
Dunlop Motocross däck är valet av mästaren motocross åkare i många år nu. Deras däck teknik som började med utvecklingen av en trehjuling däck, har nu utvecklats till en motocross tradition. Dunlops motocross däck testas kontinuerligt och utvecklas, vilket gör det möjligt för dem att erbjuda de bästa däcken för sporten. Pro ryttare testa varje ny däck prestanda innan däcket erbjuds till allmänheten. Den feedback som ges till Dunlop ingenjörer, gör att de kan perfekt däckteknik, garantera allmänhetens bästa möjliga däck. Kontrollera med en Dunlop däck representant för att få bästa möjliga däck för din ridning villkor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100934.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.