Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en Acura Integra

Den Acura Integra är en högpresterande maskin byggd för fart och skarpa svängar. Däremot kan du inte få högsta möjliga prestanda och även sätta ditt liv på spel, om lufttrycket i däcken är inte korrekt. Detta är en viktig del i att hålla din Integra arbetar på topp, så du måste lära dig att kontrollera din däcktryck och mäta din belastningsområde korrekt. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Låt dina däck för att vila efter användning. Du kommer inte få en korrekt läsning om du har kört, eftersom däcken varma och blåsa från väg kontakt och värme. Dessutom lagrar din bil ut av värmen och kylan, som i ett garage, för att få den mest exakta behandlingen.
2

Ta bort locket ventilskaftet från dina däck. Detta är den lilla plastlocket som unscrews. Dessa lock hålla fukt och smuts från ventilspindlar. Om din Integra inte har någon, är det en smart idé att köpa en ny uppsättning.
3

Ta din däck mätare och kontrollera däckets tryck. Din mätare har en öppning vid den motsatta änden från där det ger dig mätningen. Skjut denna öppning över ventilskaftet tills du får ett tätt och du inte längre hör luft som kommer ut.
4

Jämför din däcktrycket till tillverkarens rekommenderade tryck. Detta representeras av en nummerserie följt av förkortningen för pounds per kvadrattum på fordonsinformation dekal finns på insidan av förarsidan dörrkarmen. Integra rekommenderar 28-34psi.
5

Ökning eller minskning luft baserat på om din däck faller över eller under det rekommenderade intervallet.
6

Kontrollera dina däck 'belastningsområde om du hittar din Integra däck genomgående låga. Du kan hitta din belastningsområde på sidan av däcket, som normalt representeras av ett tal följt av en bokstav, t.ex. 95H. Rådfråga diagrammet lastområdet i din instruktionsbok för att vara säker på bilens vikt är inte för mycket för däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100925.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.