Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Lyft Däck

Lyft däck kan vara smutsigt och slitsamt arbete. Skadade däck kan orsaka skada om tråden belting exponeras. Däck kan hysa skadedjur såsom spindlar, ormar, skorpioner, getingar och gnagare som kan orsaka skador. Om däcken inte hålls under ett tak, kan de fyller med regnvatten som kan stagnera och orsaka stank och kläder fläckar när de flyttas. Däcken kommer i alla olika storlekar, och många är för tung att lyfta för hand - men särskilda lastare eller truckar kan användas för att lyfta dessa. Saker du behöver
Handskar
Loader
Forklift
Visa fler instruktioner
Lifting Däck By Hand
1

Undersök insidan och utsidan av däck för utstickande vassa föremål - bära handskar när du gör detta. Titta inuti däcket, och samtidigt hålla ett säkert avstånd, för getingar, ormar eller spindlar. Ta bort eller döda dessa skadedjur om det behövs.
2

Töm däcket på all vätska genom att lyfta däcket så att den står lodrätt på marken och sedan rulla den i en cirkulär riktning. Luta däcket inåt för att låta vätskan strömma över sidoväggarna. Vänd på däcket ände över ände bredsidan att plaska ut allt kvarvarande vatten.
3

Böj knäna samtidigt hålla ryggen så rak som möjligt och grepp däcket på båda sidorna av slitbanan så att fingrarna curling runt läppen av sidoväggen. Lyft med knäna hålla och sakta lyfta däcket från marken. Lyft med armarna om det behövs, men behålla däckets slitbana på låren.
Lifting Däck med en gaffeltruck eller Loader
4

Skjut truckens gafflar eller lastare hink under kanten av däcket och höja däcket från marken så att det står upp på sin slitbanan. Inspektera däck för skadedjur och vassa föremål.
5

Inspektera däck för skadedjur och vassa föremål. Tips däcket över med gafflarna eller hink att skvalpa ut alla vätskor.
6

Scoop upp däcket med skopan och lyft från marken, eller tips däcket tillbaka på sin slitbanan och köra gafflarna på trucken genom centrum och lyft upp den från marken. Om gaffeltruck har en lutning, engagera lutning så att däcket inte glider framåt av gafflarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101391.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.