Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man gör av begagnade däck i Gwinnett

Gwinnett County, Georgia, har den ovanliga skillnaden av att vara den plats i USA med den högsta koncentrationen av septiska system. Denna koncentration av avfallshantering har lett Gwinnett att utveckla ett strukturerat program för slutförvaring av alla typer av avfall, inbegripet återvinningsbart material såsom däck. Om du köper ett däck i Georgien, går $ 1 för att hjälpa att betala för däck omhändertagande. Som i många delar av Georgien, kan du kasta enkelt av begagnade däck i Gwinnett County. Saker du behöver
Tire strykjärn (om det behövs) katalog Phone
Visa fler instruktioner
hur man gör av begagnade däck i Gwinnett
1

Ta bort däck från kanterna av hjulen om de inte redan är avstängd. Använd två däck strykjärn att bända ena sidan av (tömda) däcket över kanten. Sätt ett järn under läppen av däcket och bända upp på fälgen och hålla den på plats.
2

Placera den andra däck järn under läppen av däcket ca 6 inches bort från där du håller i däcket på fälgen med den första. Bänd däcket över fälgen med den andra järn. Ta den första järn och placera den 6 inches bort från den andra järn och fortsätter bända däcket och flytta strykjärn tills hela sidan är över kanten.
3

Skjut kanten av den andra sidan av däcket.
4

Kassera däcken. Du kan ta däcken själv till en av de två centra området återvinning: Convenience Coal Mountain & Recycling Center, 3560 Settingdown Road i Cumming, 770-781-2071, eller Roswell Recycling Center, 1570 Maxwell Road i Atlanta, 770-442 - 8822. Samtliga deponier och återvinningscentraler i Georgien är privatägda. Det kostar i genomsnitt $ 3 för varje däck du släppa vid dessa återvinningsstationer centers.As ett alternativ, kan du ringa din lokala däckverkstad. De flesta av dem kommer att ta gamla däck för en liten avgift och avyttra dem för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101155.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.