Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur hittar Vinterdäck

Regioner med tung snö, is och slask är särskilt känsliga för de risker som kommer med vinterväder om bilen inte är ordentligt förberedd. Några av de viktigaste sakerna för att hitta innan farliga strejker vinterväder är vinterdäck. Dessa däck är också känd som vinterdäck, och de är väldigt viktigt när man kör genom snö, is och slask. Vinterdäck är gjorda med gummi som inte blir för stel vid frost, och de lägger en annan del av säkerheten genom att ha slitbanan som gräver sig in i snö och is i stället för att glida över slick vägar. Men vinterdäck är inte säkert att användas året runt eftersom de ger mindre grepp på torra ytor och slits ut mycket snabbare än andra däck. Instruktioner
1

Forskning vad du letar efter. Innan du börjar leta efter vinterdäck för din bil, förstår precis vad du behöver för att hitta. Börja med att få dina däck. Detta är den serie av siffror och bokstäver på sidan av dina däck. Du kan hitta den på din nuvarande däck eller i din instruktionsbok. Vinterdäck har ett berg eller snöflinga symbol på däcksidan.
2

Lär känna de stora aktörerna. Olika märken erbjuder vinterdäck, t.ex. Bridgestone, Goodyear och Michelin. Dessa märken är lätt tillgängliga i de flesta områden. Mer obskyra märken som Yokohama, antingen erbjuder inte vinterdäck eller är svårare att hitta i de flesta regioner.
3

köpa nya vinterdäck. När det gäller att köpa vinterdäck, är det inte en bra idé att köpa begagnad. Dessa däck kan slitas ut snabbt, särskilt i hårt väder, och om du vill att de ska pågå hela vintern, bör de vara nya när du sätter dem på din bil.
4

Kontrollera med däck butiker och auto reparera butiker i ditt område innan vintervädret startar. Vid tiden de första snöstorm träffar, bör du redan har din vinter däck monterade på din bil. Vinterdäck kan vanligen köpas från ställen som säljer däck eller servicefordon. Stora butiker som har auto-avdelningar, såsom Sears eller Walmart, kan också sälja vinterdäck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101504.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.