Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck på en Chrysler Town & Country

Chrysler Town & Country är en minibuss med Chrysler stil. Oavsett om du använder Town & Country att bara köra själv runt i stan eller om du dragande alla barnen till en boll spel, vill du din lufttrycket vara korrekt för säkerheten för alla på vägen. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera dina däck när de inte längre är varm från dykning. Det är, bör bilen ha körts mindre än 1 km under de senaste timmarna. Förstå att varje ökning på 10 grader i temperatur utanför höjningar behöver för en högre däcktryck med 1 psi.
2

Ta bort skruvlocket från ventilspindlarna av däcken du bläddrar. Vid de regelbundna kontrollerna, se till att göra alla fyra däcken på samma gång. Placera locken i fickan eller annan säker plats tills du är klar med din check. Chrysler rekommenderar att du förvarar däcken på din Town & Country kl 28 till 36 psi, beroende på hur mycket vikt du bär i din minibuss.
3

Lokalisera den lilla tappen i mitten av ventilspindeln. Att se till att indikatorn pinne är hela vägen in i den andra änden av mätaren genom att trycka den andra änden av mätaren stadigt och snabbt mot ventilskaftet. Om du hör ett väsande ljud, innebär detta att luft läcker ut och du behöver för att tillämpa mer tryck på mätaren. Med övning, bör du kunna göra detta på ett snabb rörelse.
4

bort mätaren och kontrollera behandlingen indikatorn pinne som kommer att dyka upp. Det sista numret på minnet är den aktuella lufttrycket i dina däck.
5

Lägg luft om låg. Försök att inte överskrida den rekommenderade psi för din Town & Country, om du inte kommer att dragande en extremt tung belastning. Glöm inte att byta ut alla lock och sätta din lufttrycksmätare bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100861.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.