Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man byter ett däck på en Cadillac

Det kommer en tid när du behöver byta däck på din Cadillac. Detta kan hända om du byter till olika däck på vintern, eller om du bara behöver byta en lägenhet. Att veta hur du ändrar dina egna däck kan spara tid och pengar. Det är en uppgift som de flesta människor kan göra i ca 30 minuter. Allt du behöver är ett par verktyg för att få jobbet gjort. Saker du behöver
Lug nut skiftnyckel
Spare eller nya däck
Jack
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

hämta alla dina verktyg och reservdelar eller nya däck från stammen av din Cadillac. Lägg allt nära däcket du ska ändra.
2

Använda tappmuttem skiftnyckel, lossa muttrarna medan bilen fortfarande är på marken. Ta inte bort muttrarna helt.
3

Placera domkraften under ramen av din bil nära däcket. Hissa upp bilen nog så att däcket lyfts från marken.
4

Använd tappmuttem skiftnyckel för att lossa och ta bort muttrarna från däcket. Dra av däcket från sin axel. Skjut in det nya däcket på axeln och placera muttrarna igen. Använd tappmuttem skiftnyckel för att dra åt dem så hårt du kan i ett stjärnmönster. Detta kommer att säkerställa att hjulet är fäst direkt på axeln.
5

Släpp domkraften för att få däcket tillbaka ner till marken. Använd tappmuttem skiftnyckel för att dra åt muttrarna på Cadillacs däcket. De bör vara tillräckligt tätt så att de inte kan lossas för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101492.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.