Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur du ändrar en Jeep Liberty Tire

När du måste komma någonstans genom en viss tid, kommer den oundvikliga alltid att hända: du får en punktering. Det är obekvämt att vara säker, men fixa en punktering är inte särskilt svårt att göra om du har rätt verktyg och rätt delar. Det här jobbet skulle ta från 15 till 30 minuter att göra med hjälp av de verktyg som tillhandahålls med din Jeep Liberty. Saker du behöver
Factory reservdäck
Factory reservdäck verktygslåda
Factory jack
Visa fler instruktioner
1

dra ut lådfabrik verktyget och lokalisera däck järn. Använd däck järn för att lossa fästena på hjulet med punktering och bara bryta loss dem. Du vill inte ta bort klackarna ännu.
2

Använd domkraften som följer med bilen och lyft upp jeep vid sidan. Det finns pilar på botten av Jeep som indikerar jack punkter, och domkraften ska placeras på den punkt som är närmast däcket. Addera 3

Skruva muttrarna på däcket manuellt eller med däck järn. Ta tag i däcket med båda sidorna med armarna och lyft av navet. Flytta däcket åt sidan så det är ur vägen.
4

Ta reservdäcket och skjut den på reglarna. Då löst skruva den på plats med hjälp av däck järn, skärpning klackarna i ett stjärnmönster så du jämnt fördela belastningen.
5

Sänk domkraften manuellt och sedan dra öronen igen med en stjärna mönster och däcket järn. Se till att klackarna är säkra innan körning av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101145.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.