Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Så monterar Smådäck

Montering små däck på fälgar är en universell jobb som fungerar för alla små gummibana. Det är vanligtvis tre delar till varje litet däck: fälgen innerslangen och däcket. Det inre röret passar in i däcket och däcket läggs på metallkanten. Däcket har en liten läpp runt kanten på båda sidor som passar på insidan av fälgen hårt. När däcket är monterat på fälgen det inre röret är fyllt med luft. Saker du behöver
2 Försänkt skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Placera lilla däcket över kanten och trycka hårt för att ge plats till däckets kant över fälg kant. Placera en skruvmejsel mellan kanten av däcket som inte är belägen på insidan av fälgar kant. Placera en annan skruvmejsel mellan däcket och fälgen intill den andra.
2

Tryck ned en av skruvmejslar samtidigt lyfta upp den andra. Däcket läppen kommer att tvingas in i den i sidan av fälgen läpp. Upprepa detta tills hela kanten av däcket sitter på fälgen.
3

Sätt slangen mellan däcket och fälgen. Sätt ventilskaftet in ventilspindeln hålet på fälgen och vrid locket ventilskaftet på ventilspindeln.
4

Tryck så mycket av däckets kant över kanten som du kan. Upprepa stegen med skruv förare som sittplats däcket på fälgen. Se till att inte klämma däckets innerslang.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101255.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.