Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man använder en Pittsburgh Torque Wrench

Däck utbudet butiker och vissa verkstäder använder luftdriven mutterdragare för att dra åt muttrarna. Även om dessa verktyg alltid åt muttrarna ordentligt, de är oförmögna att dra till exakta fabriken rekommenderade vridmoment. Hårt åtdragen muttrarna kan ibland skada eller snedvrida dyra aluminiumfälgar. Ett annat problem med detta arrangemang är att det kan vara svårt att ta bort över-åtdragna muttrarna när man försöker ändra ett hjul efter en vägkant punktering. Följaktligen lossa och efterdragning muttrarna till fabriken rekommenderade åtdragningsmoment rekommenderas. Saker du behöver Flighter Pittsburgh momentnyckel
Socket
Visa fler instruktioner
1

Vrid det räfflade vredet på slutet av Pittsburgh momentnyckeln tills nonie inställningarna på fat av nyckeln är uppradade till fabriken rekommenderade lug nut vridmoment. Montera rätt storlek uttaget på torget klacken på momentnyckeln.
2

Lossa muttrarna en och en genom att placera en klack socket skiftnyckel på huvudet av tappmuttem och vrida handtaget moturs ett halvt varv.
3

Montera uttaget momentnyckeln på tappmuttem. Vrid nyckeln medurs tills du känner och hör ett distinkt klick. Vid denna punkt, kan momentet jänta Dra inte tappmuttem vidare, och muttern är inställd på den rekommenderade fabriksinställning.
4

Upprepa denna procedur på alla muttrarna på din bil.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101356.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.