Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Detalj Car Wheels

Custom fälgar och exotiska hjul har blivit symboler för åtskillnad. Custom fälgar är så önskvärt att biltillverkare nu utrusta bästa varianter av nya modeller med anpassade hjul direkt från fabriken. Anpassade hjul är tänkt att göra ett uttalande, så ta hand om dina egna hjul är viktigt. Om du vet hur man hjul detalj bil på rätt sätt kommer den rengöring du hålla dem som nya. Saker du behöver
Wheel
Vatten
Diskmedel
tvättsprit
Aluminium Rags renare
Tandborste
Visa fler instruktioner

1

Blanda en lösning av diskmedel och gnugga alkohol. Använd en tvål kopp skålen och 3 msk. tvättsprit att blanda en lösning för att rengöra all smuts och skräp från de orena hjulen. Först rengör dem helt med tvål-och-alkohol-blandningen, skölj dem med rikligt med färskt vatten. Låt hjulen torka helt.
2

Rub aluminium rengöring förening på ytorna av de anpassade hjul. Scrub sammansättningen in snäva hörn med en tandborste och fortsätta gnugga föreningen i ytan tills den försvinner. Aluminium renare fungerar ungefär som ett vax. Gnid in den tills den försvinner, och sedan gå tillbaka efter att det sitter i några minuter med en ren trasa.
3

polera aluminium ytor med en ren, luddfri trasa för att bringa aluminiumfälgar till en hög glans. Den aluminium rengöring föreningen kommer att jämna aluminiumytorna på molekylär nivå, lämnar anpassade hjul ser helt nya och motståndskraftiga mot smuts och vatten under en period av sju till tio dagar.
4

Tvätta hjulen efter rengöring av aluminium för att avlägsna vilken som helst förening överblivna rengöring. Torka hjulen för hand den här gången med rena trasor, och avsluta med uppgifter om hjulen genom torkning och polering av aluminium till sitt ursprungliga högblank glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101488.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.