Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur tar jag bort ett däck från en 1996 Toyota Camry?

Däck tekniken har avancerat kraftigt sedan uppfinningen av bilen, men punkteringar fortfarande förekommer. Flat däck och reparation av delar som sitter bakom hjulen kräver avlägsnande av däcken från bilen. Medan många olika däck och kombinationer fälg finns, samma förfaranden tillämpas. Korrekt beredning och lite kunskap kommer att göra avlägsnandet av ett däck en säker och enkel process. Saker du behöver
Stoppkloss
rörtång
låsklacken nut nyckel
Jack
Visa fler instruktioner
1

Placera bilens sändningen "Park" och ta ur nyckeln ur tändningslåset. Ställ nödsituation eller parkeringsbromsen att hålla bilen från att röra sig.
2

kilar Placera hjulet under framdäcken, om bakhjulet är demonterat, eller under de bakre däck för avlägsnande av ett framhjul. Addera 3

Använd rörtång för att slå varje tappmuttem ett varv moturs. Om Camry har en låsning lug nut, placera låsklacken muttern knappen på klacken och sedan använda rörtång för att vända klacken moturs.
4

Placera domkraften under kanten av Camry och linjen skåran i uttaget, med åsen under dörren kant. För demontering av framhjulet, placera uttaget precis bakom kanten av dörren, som markeras i bruksanvisningen. För demontering av bakhjulet, placera uttaget vid bakkanten av den bakre dörren, som markeras i bruksanvisningen.
5

Rotera jack handtaget medurs tills hjulet går fritt från marken med ca en halv tum.
6

Använd rörtång och låsning lug nut nyckel för att ta bort muttrarna från hjulet. Ta tag i hjulet med händerna på varje sida av hjulet, lyft något och dra bort från bilen för att ta bort hjulet och däcket från din Camry.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101428.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.