Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur sandblästra Paint Från Motorcykeldäck

När man målar hjulen på en motorcykel, är ett vanligt problem att hålla färgen från att få på däcken. Även om det är lite blåsigt i din arbetsyta, kan du få måla fläckar över hela däcket trots alla ansträngningar. Dessa kan vara svåra att ta bort, men det finns flera olika metoder du kan ta. Ett tillvägagångssätt är att bära det färgade skiktet bort med en slipande behandling från en sandbläster. Även om detta är en effektiv metod, tar det lite prep arbete och det kan vara svårt på dina däck. Läs vidare för detaljerade instruktioner, samt några alternativa metoder du kan överväga att lösa din färg problem. Saker du behöver
CardboardUtility knifePen eller markerDuct tapeSandblasterSafety skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Trimma en bit kartong till den ungefärliga storleken och formen på en hel däck och hjul montering.
2

Skär några skåror eller hål i kartongen som behövs för att göra det möjligt för kartong att ligga platt mot däcket och hjulet.
3

Hold kartongbiten mot ett däck med en penna eller markör i handen. Dra kartong ner en stund och studera form, storlek och placering av en av de måla varumärkena. Snabbt sätta ryggpapp och göra ett märke på kartongen i ungefärlig form, storlek och placering av färgen märket.
4

Upprepa steg 2 så många gånger som behövs tills all färg markeringarna på Däcket har markerats på papp.
5

Använd en mattkniv för att skära ut alla de områden som du har markerat. Du kanske vill göra varje hål något större på alla sidor så att du enkelt kan vända varje färg fläck från någon nära vinkel.
6

Håll kartong upp till däcket så att du kan se färgen fläckar genom hålen. Gör alla nödvändiga justeringar genom att lägga till eller förstora hål.
7

Gör flera slingor av silvertejp och hålla fast dem på baksidan av kartongen, därefter hålla kartongen på plats på däcket.

8

Sätt på dig skyddsglasögon och slå på sandbläster.
9

Håll munstycket i sandbläster ca 8 inches från däcket. Spraya varje område en i taget med hjälp av snabba, korta skurar. De flesta färgfläckar kommer att försvinna med fem eller färre korta blaster.
10

bort kartongen när all färg har tagits bort.
11

Upprepa steg 1 till 10 på varje sida av varje däck med måla märken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100958.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.