Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Avbryt Toyotas däcktryck Varning

Toyota har en lampa på instrumentpanelen för att varna förarna om deras däck inte är helt uppblåst. Ljuset liknar en tillplattad däck med ett utropstecken i mitten av däcket. Om lampan tänds, måste du fastställa orsaken för att avbryta ljuset. När dina däck är korrekt uppblåsta, kommer ljuset stänga av sig själv. Saker du behöver
ringtryckmätaren
Luftpump
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera däcktrycket på alla fyra däck med ett däck tryckmätare. Endast göra detta när däcken är kalla och bilen har stått stilla i minst tre timmar, enligt Toyota 4Runner 2004 Bruksanvisning. Varm luft i däcken gör att mätaren att läsa ett högre däcktryck.
2

Läs bilens manual eller däcket information du fått från din däck återförsäljare om däcken inte är original till bilen . Denna information kommer att berätta det korrekta däcktrycket för bilen och däcken.
3

Använd en luftpump för att fylla däcket (s) med luft, vid ett lägre tryck än vad som rekommenderas. Detta bör avbryta däcktryck varning. De flesta bensinstationer har luftpumpar att fylla fordonsdäck.
4 p Om sensorn ljuset inte stängs av, kontrollera och fylla (om nödvändigt) reservdäcket. Sensorerna är också kopplade till bilens reservhjul.
5

Besök din lokala Toyota-återförsäljare om däcket ljuset inte avbryta även efter att alla fem däck är inom acceptabla tryckgränserna. I detta fall kan det finnas ett problem med själva systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101475.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.