Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hemlagad Tire Dressing

Helt nya däck ser helt nya och gamla, smutsiga däck ser gamla och smutsiga. Redan innan en däckets slitbanor är slitna, kan utseendet av däcket försämra fordonets utseende. Dyra kemiska däck förband är just det, dyrt och kemiska. Du kan förbereda en hemmagjord däck dressing som passar lika bra och håller längre utan kemiska skador på dina däck. Saker du behöver
Undressed däck
Bucket
Soap
Vatten
Skål
Citronsaft
Vinäger
Brush (mjuk borst) katalog Rags
Duk (luddfri) katalog Coca-Cola
Visa fler instruktioner
1

Ta bort all smuts från ytan av däcket du vill klä. Sätt tvål och vatten i en hink och torka däcket, vara generös med tvållösning. Knock smuts fastnat på däcket bort innan rengöring och förbereder den för en skinande ny dressing.
2

Torka rent däcket med en luddfri trasa och se till att ytan är smuts gratis. Var noga med att inte lämna ut någon däckets yta genom att rulla däcket framåt och bakåt för att se till att du inte har missat något område vilar på marken. Låt däcket torka helt.
3

Blanda 1 kopp ättika och 3 matskedar citronsaft i en skål stor nog att rymma en liter vätska per däck. Fukta en mjuk pensel med handen borste med lösningen och torka av den på ytan av däcket i en cirkulär rörelse, flytta runt däcket och beläggningen den främre ytan från topp till botten och från utsidan in i hjulet. Lösningen bör belägga gummit helt och även köra utanför sidan. Låt däcket lufttorka.
4

Häll en burk Coca-Cola i en skål och med en luddfri duk coat den rengjorda däcket med det. Flytta i en cirkulär rörelse, topp till botten och utsidan in hjulet. Coat en gång helt och inte päls igen. Låt torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101451.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.