Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Så ändrar Antika Däck

För att ändra antika däck, måste du använda en annan process än du skulle byta däck på din moderna bil. Däcken på antika bilar som Ford Model T kallas NITARE fälgar. Dessa däck har mer gemensamt med många cykel och motorcyklar än vad de gör med de flesta moderna bildäck. Dessa däck går på metall hjul med tråd ekrar. Hjulen ska ha en skyddande gummi skikt mellan ekrarna och själva däcket. Saker du behöver
vulstdäck
Innerrör
Clincher fälg
vulstdäck Flap
Talk Sida 2 Däck strykjärn
Gummiklubba
Luftkompressor

Visa mer instruktioner
1

Täck innter röret i talk. Låt inte klumpar av talk bilda upp någonstans, men se till att du ger allt en generös beläggning. Använd även en ljus damning på insidan av däcket.
2

Montera slangen i däcket. Pumpa den något. Det är mycket rekommenderat att du använder ett däck flik för att skydda däcket. Montera däcket fliken och dra i det inre rörets ventilskaftet genom öppningen i locket. Addera 3

Smörj däcket. Typiskt kommer enkel tvål och vatten fungerar bra. Detta är ett bra smörjmedel eftersom det kommer att torka ordentligt utan att lämna några rester efter sig. Moderna däck butiker använder också tvålvatten.
4

Sätt ventilskaftet i hålet i fälgen.
5

Använd två däck strykjärn att vika vulsten av däcket in i kanalen på fälgen. Du kommer att använda en av de däck strykjärn för att hålla kulan på plats medan den andra fortsätter att spaken mer däck i kanalen. Upprepa denna process på båda sidor av däcket.
6

Se till att däcket är korrekt placerat och att vulsten är förseglad innan du pumpa upp däcket. Plocka upp och släppa däcket flera gånger och hammare på den med en gummiklubba för att se till att allt sitter ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101784.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.