Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Kompressorer Rebuild Kits

Luftkompressorer kan genomgå betydande påfrestningar efter fortsatt användning. De delar av maskinen måste komprimera luften för olika högtrycks-användningar, vilket orsakar skador på maskinen. Företag ger återuppbygga kit för kompressorer baseras på den typ av skador på kompressorn. Kompressor Rebuild Företag

Olika företag specialiserade på att tillhandahålla återuppbygga kit för skadade luftkompressorer, ACE, OEM och Campbell Hausfeld för att nämna några. Dessa företag levererar till specifika delar som är mest utsatta för slitage inom kompressor, samt ger dig möjlighet att specialbeställa trasiga delar som kan vara specifika för din kompressor. Ett sådant företag är ACE eller Kompressor Equipment Inc. Det erbjuder återuppbygga kit avsedda för vissa av största tillverkare varumärke av kompressorer. Addera Kellogg-amerikansk Kits

ACE ger en specifik ombyggnadssats för Kellogg-amerikanska kompressor. Det skapade detta särskilda kit kompressor på grund av dess utbredning. Inom Kellogg-amerikanska ombyggnadssats kategori är både tune-up kit och huvudet Renoveringssatser. De tune-up kit ger delar för en kompressor enhet. Vissa delar som ingår i detta kit är en packning set, kolvring set och olja sigill, bland andra delar för underhåll tätningsmedel och tryck. Den renoveringssats är mer komplex, ger de ovan angivna delarna samt delar för att "reparera" kompressorn.
Ingersoll-Rand Kits

En annan stor kompressor tillverkaren är Ingersoll-Rand. ACE och andra luftkompressor reparation företag ger större översyn kit, Styling kit och huvud Renoveringssatser för Ingersoll-Rand. De stora översyn kit är mycket mer delaktiga och ge köparen med olika delar som tilltalar tätningsmedel frågor samt delar som är viktiga för själva kompressionen såsom vevstakar, vevtapp bussningar och huvudlager. Den stora renoveringssats ger också "nya stil filter" element som ger renare filtrering.

Tune-up kit för Ingersoll-Rand är ganska lika de Kellogg-amerikanska kit som ACE erbjuder. Den stora skillnaden är att ACE ger de "nya stil filter" för Ingersoll-Rand kompressorer. Huvudet översyn kit för Ingersoll-Rand är också liknande till Kellogg-amerikanska kit. Ändå ger ACE de "nya stilen filter," samt att ge O-ringar för rekonditionering av kompressor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101094.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.