Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur att köpa nya bildäck

Det primära sak att tänka på vid köp av däck är den typ av körning du gör på dem. Saker du behöver
Däck
Visa fler instruktioner
1

Fundera över hur och var du kör. Däck konstruktörer produktlinjer för konkreta resultat, såsom ett behagligt rida, hållbarhet, sportig hantering, eller grepp i regn och snö. Men att välja en dygd vanligtvis innebär att ge upp lite av de andra.
2

Betrakta en all-säsongen däck. Det är en rimlig kompromiss för de flesta förare som är därför biltillverkare brukar ge all-season däck som originalutrustning på nya bilar.
3

Känn din nuvarande däck. I allmänhet är det bäst att byta däcken med de av samma märke, utformning och storlek, som alla du hittar tryckt på dina däck. Håll utkik efter "P" (personbil) följt av däckets bredd i millimeter, dess höjd, visas som ett förhållande av dess faktiska höjd och bredd, 'R' för radial, och det sista numret, vilket är diametern på hjul däcket passar.
4

Bestäm var du kan köpa dina nya däck. Förutom bilhandlare, däck butiker och bensinstationer, kan de nu också köpas på lågprisvaruhus eller beställas via telefon eller Internet. Priser och service varierar, så leta om du kan.
5

Ha en mekaniker eller däckhandlare utföra installationen. Speciella maskiner behövs för att glida dina nya däck under bilens hjul. Keep däckslitage även genom att rotera däcken som tillverkare suggests'new bilar är känsliga för däck med olika grad av slitage
6

. Hålla däckslitage även innebär att dina däck alla behöver bytas på samma gång, så kontrollera mönsterdjup för att hjälpa dig budgeten framåt för bekostnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100800.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.