Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Vad är NitroFill för däck ?

NitroFill komprimeras kväve för pumpning av däck . Det är tillgänglig via Nitrofill återförsäljare som har generatorer för produkten. Kväve är inert och icke - frätande . Det är också icke brännbart enligt Nitrofill.com . Sammansättning av Air

Luft innehåller ca 78 procent kväve . Återstoden består av mestadels syre, vilket är frätande och orsakar gradvis försämring av däckets gummi och slitbana. Nitrofill garanterar minst 95 procent kväve i ett däck , vilket är mindre korrosiv .
Ytterligare fördelar

Nitrofill hävdar att kväve - fyllda däck förlorar tryck långsammare än luft - fyllda däck . Kunderna betalar ca $ 20 för Nitrofill i fyra däcken . Ett medlemskap i klubben är också tillgänglig för $ 50 , med fritt kväve påfyllnad för livet .
Rubber Manufacturers Association

Enligt Rubber Manufacturers Association , är kväve ofta används i speciella däck till racerbilar , lastbilar och flygplan . RMA anger att tryckfallet i däck med kväve kan vara små och att konsumenter som använder det i personbilsdäck fortfarande bör kontrollera sina däck månad och underhålla dem ordentligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101521.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.