Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Släpp & ändring reservdäcket i en 1997 Nissan Quest

Fordonsägare ofta förbiser korrekt underhåll på bilens reservdäck. En lagrad däck har vanligtvis en effektiv livslängd på sex till tio år, beroende på olika faktorer, såsom temperatur och fuktighet. Reservdäcket på 1997 Nissan Quest, oavsett om du har använt det eller inte, kommer så småningom behöva bytas. Ändra ditt reservdäck om det verkar skadad eller om den typiska livscykeln närmar sig sitt slut kommer att säkerställa att du har en lämplig reservdäck i händelse av en nödsituation. Saker du behöver
Factory upplåsningsverktyget
Visa fler instruktioner
1

analysera din omgivning, se till att du inte är parkerad i närheten av mötande trafik. Stäng av motorn, dra i nödbromsen, och öppna last dörr.
2

Vrid ratten på höger sida last panelen. Ta bort panelen för att visa de extra-däck verktyg. Ta bort "L" formad nyckel från reserv-däcket verktygsväska.
3

bort plasten trim från mitten av lastgolvet. Applicera skiftnyckel till sexkantig mutter under den. Vrid nyckeln moturs. Du kommer att märka att reservdäcket sänks efter varje varv, fortsätt att vrida nyckeln tills reservdäcket når marken
4

Dra reservdäcket underifrån Quest.. Vänd den upprätt, och sedan ta tag i hållaren. Vrid hållaren åt sidan för att skjuta den genom centrum av reservhjulet.
5

Ta den nya reservdäck på baksidan av Quest. Placera den upprätt och skjut hållaren genom centrum. Lay däcket platt och skjut den under Quest.
6

åter tillämpa skiftnyckel till muttern. Medurs om du vill höja reservdäck. Sluta inte vrida tills det är fullt upp och säkra. Muttern kommer sluta vrida på denna punkt. Sätt tillbaka plastkåpan på muttern, och sedan placera "L" formad nyckel tillbaka i påsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101354.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.