Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Information om Bridgestone Däck Turanza

Bridgestone Turanza är ett mångsidigt däck som lämpar sig för de flesta körförhållanden . Den stöds av Bridgestones Try and Buy garanti . Innan du investerar i en uppsättning av dessa däck , se till att de uppfyller din körning behov och förväntningar . Storlek och utseende

Turanza kommer i en mängd storlekar från 15 till 19 inches . Alla storlekar och modeller finns i en svart - väggkonstruktion . Det finns tre hastigheter för Turanza : H ( upp till 130 km /h ) , V ( upp till 149 km /h ) och W ( upp till 168 mph ) . Bredden på Turanza varierar, den smalaste är 7,9 inches och den bredaste är 10,9 . Sidewall bredder varierar mellan 4.7 och 5.7 inches från kanten för att beträda .
Garanti

Alla däck har Bridgestones 30 - dagars pengarna - tillbaka-garanti . För att vara berättigad till denna garanti , måste du producera inköpsbevis , däck som ingick i köpet av nya fordon som inte uppfyller kraven . Däcken kommer också med en körsträcka garanti på mellan 45.000 och 70.000 miles , beroende på modell . Denna garanti ger en proportionellt beräknad ersättning om däcket inte uppfyller körsträcka på grund av en defekt i däcket .
Funktioner

däckets konstruktion gör den lämplig för isiga , våta , snöiga och torra förhållanden . De har Bridgestones 3D Sipes , som förbättrar grepp , medan Mid - End Grooves vakt mot oregelbundet slitage och vägbuller . Den Turanza High Angle Lateral Groove funktionen hjälper till att undvika vattenplaning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101460.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.