Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur du köper Goodyear Fortera Däck

Goodyear Fortera är en linje av däck avsedda att monteras på lastbilar och terrängbilar. Dessa prestanda däck har flera egenskaper som gör dem bra för alla typer av väder. Dessa funktioner inkluderar trippel-mönsterdjup områden för ökad dragkraft och DuPont Kevlar inbyggda i sidoväggarna. Du hittar Goodyear Fortera däck på många däck återförsäljare. Instruktioner
1

Mät dina hjul för att avgöra vilken storlek Goodyear Fortera däck du behöver. Du behöver ytterdiameter, fälgstorlek och bredd i inches. Om du inte vill ta dessa mätningar, kan du begära att däcket alltid leta efter Fortera däck som är tillgängliga för märke och modell på din bil.
2

Bläddra specifikationerna för Goodyear Fortera däck på nätet. Även om du kan köpa däcken i person från ett däck butik, bör du granska Fortera specs i förväg på nätet. Visa online-däck återförsäljare såsom Tire Rack att se funktioner samt recensioner från användare. Se till att ägna stor uppmärksamhet åt den garantin, lastens storlek och sidovägg.
3

Välj typ av Goodyear Fortera som du vill använda på din SUV eller lätt lastbil. De modeller från linjen är SL, HL, TripleTred och SilentArmor. SL är avsedd för fordon med stor diameter hjul medan HL är en all-säsongen däck. TripleTred har tre mönsterdjup områden för dåligt väder dragkraft och SilentArmor använder DuPont Kevlar för ökat skydd.
4

Leta däck butiker som säljer Goodyear Fortera däck. Sears har rikstäckande platser och säljer Fortera däck. För andra återförsäljare, kan du sätta in ditt postnummer på Goodyear hemsidan för att få en lista över butiker med Fortera däck i lager.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101289.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.