Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man hittar en Tire Läckage

En punktering kan komma från ingenstans och förstöra din dag. Lyckligtvis är det lätt att diagnostisera vad som orsakade den platta och tillfälligt åtgärda problemet. Du behöver bara ett minimum av mekanisk förmåga och lite diskmedel för att hitta läckan i däcket. Instruktioner
1

Avlägsna punktering från fordonet. Detta gör att du kan få en bra titt på slitbanan området, särskilt den inre sidan av däcket.
2

Inspektera punktering för eventuella nedskärningar, rivsår eller andra betydande skador. Om du hittar någon av dessa, kan du inte fixa det och måste köpa ett nytt däck.
3

Sök slitbanan för eventuella faror på vägen inbäddade i däcket, såsom spikar eller skruvar . Ta bort alla du hittar och plugga hålet med en däck-plugg monteringssats. Fortsätt med de återstående stegen eftersom det kan finnas läckor som inte syns.
4

blåsa upp punktering till rätt arbetstryck och lyssna för att fly luft. Om du får väldigt nära däcket, kan du höra vanligen luft väsande ur eventuella läckor. Circle läckor med en markör.
5

Gör en lösning av vatten och diskmedel med kök diskmedel. Häll tvållösning på däcket, och ställen där luft läcker ut kommer att skapa bubblor i tvållösning. Ringa in eventuella läckor med en markör.
6

Ta punktering ska lagas. Även om du kunde plugga hålet, det är bara en temporär fix. Den enda permanenta fix för ett läckande däck är en patch installerad på insidan av däcket med en professionell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100809.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.